Șape mecanizate și parsoseli elicopterizate Brașov

Despre noi

Pentru servicii de șape mecanizate de înaltă calitate în Brașov, alegeți BMC. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră și pentru a beneficia de expertiza noastră și de servicii de primă clasă.

Introducere în șape mecanizate Brașov

Compania noastră oferă toate serviciile de specialitate necesare realizării de șape mecanizate elicopterizate în Brașov sau în tară. Prin turnarea sapei mecanizate economisești timp și bani, amestecul este omogen și calitatea turnării este garantată. Șapa este un material de umplere pentru denivelări dar și pentru astuparea găurilor, îmbinărilor și crăpăturilor din pardoseli, având în compoziție, în principal: ciment cu nisip, apă și fibră de armare dispersă.

Elicopterizare șapă mecanizată

Se folosește la egalizarea suprafețelor interioare și exterioare, în special la cele de beton, servind ca suport pentru parchet, gresie, mochetă, etc. Totodată, poate fi și stratul final pentru depozite, pivnițe sau alte spații comerciale și / sau industriale. Se aleg tipuri diferite de șape în funcție de grosimea de turnare. La grosimi de peste 5 cm, unde suprafețele sunt solicitate, șapa se armează cu plasă sudată de 4mm. La turnarea în exterior în soare puternic, se acoperă și se urmărește continuu pentru evitarea uscării bruște și apariției de fisuri. Nu se toarnă la temperaturi mai scăzute de 5 grade Celsius. Șapa autonivelantă, datorită compoziției speciale, are calitatea de-a obține singură o suprafață perfect netedă și plană.

AVANTAJELE ȘAPEI MECANIZATE: Șape mecanizate și parsoseli elicopterizate Brașov | Servicii de șape mecanizate și pardoseli elicopterizate de încredere în Brașov. BMC oferă soluții profesionale pentru obținerea unor suprafețe perfect nivelate și rezistente. Șape mecanizate și parsoseli elicopterizate Brașov | Servicii de șape mecanizate și pardoseli elicopterizate de încredere în Brașov. BMC oferă soluții profesionale pentru obținerea unor suprafețe perfect nivelate și rezistente.

1. Timpul mult mai scurt de turnare;
2. Omogenizarea materialului mult mai bună, datorită preparării ei cu ajutorul pompei de șapa mecanizată;
3. Nivelul de turnare nu poate fi dat greșit, ca în cazul furtunului de nivel, pentru că acesta se dă cu laserul;
4. Elicopterizarea creează o suprafață mult mai netedă, nu mai este necesar să se toarne șapă autonivelantă;
5. Costuri mult mai mici decât a sapei executate manual.

Noi, cei de la BMC Brașov, turnăm șapă mecanizată și peste încălziri în pardoseală, cu agent termic sau încălzire cu rezistență electrică, folosind aditivi speciali de dilatare.

Contact Icon
Șape mecanizate și parsoseli elicopterizate Brașov | Servicii de șape mecanizate și pardoseli elicopterizate de încredere în Brașov. BMC oferă soluții profesionale pentru obținerea unor suprafețe perfect nivelate și rezistente. - Înapoi Sus