Mecanizat - mai bine, mai repede, mai ieftin

Servicii conexe

BMC este partenerul tău de încredere pentru lucrări de tencuieli, pardoseli și betoane industriale de înaltă calitate în Brașov și împrejurimi. Cu o vastă experiență în domeniu, oferim soluții personalizate și tehnici avansate pentru a crea suprafețe durabile, rezistente și estetice. Echipa noastră calificată se ocupă de turnarea și nivelarea șapelor ușoare și perlite, asigurând un rezultat impecabil și conform standardelor de calitate. Indiferent de dimensiunea și complexitatea proiectului tău, poți conta pe noi pentru a livra rezultatele dorite într-un mod eficient și profesionist.

✔️ TENCUIELI MECANIZATE

Tencuirea peretilor mecanizat se face cu ajutorul masinii de tencuit. spre deosebire de operatia executata manual, tencuielile mecanizate se amesteca, se transporta si se aplica pe pereti cu ajutorul masini de tencuit. Pontajul tencuielii mecanizate se face cu ajutorul unor sine de ghidaj din otel zincat. Materialul cu care se face tencuiala mecanizata poate fi: preambalat la sac pe baza de ciment si nisip, sau preambalat la sac pe baza de ipsos.

✔️ PARDOSELI ELICOPTERIZATE

Elicopterizarea pardoselilor este esențială în spațiile cu trafic intens, cum ar fi depozitele, halele industriale sau centrele comerciale. Echipa noastră de specialiști calificați se asigură că fiecare pas al procesului de elicopterizare este executat cu precizie și că rezultatul final atinge cele mai înalte standarde de calitate. Descoperă beneficiile pardoselilor elicopterizate realizate de BMC în Brașov și în tară.

✔️ BETOANE INDUSTRIALE

Principalul avantaj al turnarii sapei mecanizate este acela ca aproape toate operatiunile se desfasoara in mod mecanizat, scutind mult timp, efort fizic, dar si bani.

Sapa clasica implica multe operatiuni manuale, ea fiind realizata in statiile de betoane si mortare. Sapa mecanizata se realizeaza in santier, cu ajutorul pompei de sapa Turbosol Transmat 250 sau Apemat 190.Pomparea sapei se face prin tubulatura cauciucata pentru a nu deteriora finisajele din imobil.Pentru a realiza planeitatea sapei se elicopterizeaza, procedeu ce are rol de sigilare a peliculei exterioare.
Acest mod de lucru este unul foarte avantajos din punct de vedere economic, deoarece elimina sapele autonivelante care au costuri ridicate. Un alt avantaj este cel estetic, sapele realizate mecanizat ofera o suprafata perfecta pentru placari cu gresie sau montare de parchet

✔️ SAPE USOARE

Este un material de doua ori mai usor decat o sapa densa, utilizat pentru imbunatatirea termoizolarii planseelor, ca suport de pardoseala sau beton usor de panta pentru terase. Sapa are o rezistenta suficienta pentru montarea pardoselilor de tip gresie, piatra naturala, parchet flotant sau pentru lipirea, cu flacara sau cu adeziv, a membranelor hidroizolante.

CALITATI SPECIALE:

 • Material usor
 • Nu necesita strat protector de sapa densa pentru aplicarea pardoselilor mentionate sau a membranelor hidroizolante
 • Rezistenta termica de 4 ori mai mare decat a unei sapa dense ( din nisip cu ciment )
 • Proprietati fonoizolante
 • Permite prepararea si aplicarea mecanizate
 • Permite un grad inalt de finisare mecanizata ( elicoptare )
 • Clasa de reactie la foc A1
 • Se aplica in straturi cu grosimea cuprinsa intre 3 si 30 cm
 • Se preteaza la orice tip de armare: armare dispersa, armare obisnuita cu plasa metalica, in conditiile respectarii prevederilor reglementarilor in vigoare (dozaj material de armare/mc sapa, grosime minima a stratului de sapa peste armatura metalica)
 • Are o buna rezistenta la inghet –dezghet ( gelivitate).

✔️ SAPE PERLITICE

Sapele perlitice au o greutate de doua ori mai mica decat o sapa de egalizare normala. Perlitul este utilizat pentru termoizolarea pardoselilor, constructiilor, ca suport pentru montarea membranelor hidroizolatoare si poate fi folosit ca beton de panta la terase.

ZONELE IN CARE SUNT RECOMANDATE SAPELE PERLITICE

 • pardoselile cu retele de apa, retele termice sau retele electrice incorporate,
 • pardoselile peste subsoluri,
 • pardoselile ce necesita o buna izolare termica,
 • pardoselile ce necesita o buna izolare fonica,
 • beton de panta pentru terase, etc.

Ca si avantaje amintim faptul ca, sapa perlitica, inlocuieste pardoselile formate din polistiren si sapa normala, rezistenta fiind net superioara fata de sapele dense, grosimea de aplicare poate varia in 3 si 50 cm, poate fi preparata si aplicata cu utilaje mecanizate si poate fi elicopterizata.

Contact Icon
TENCUIELI - PARDOSELI - BETOANE INDUSTRIALE - ȘAPE UȘOARE - ȘAPE PERLITICE | Descoperă soluțiile noastre specializate în tencuieli, pardoseli și betoane industriale, precum și serviciile noastre profesionale de turnare a șapelor ușoare și perlite. Oferim rezultate de înaltă calitate, durabile și estetice, adaptate nevoilor tale specifice. - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles